Enquadernació de revistes i llibres

Enquadernació amb cola PUR (tapa dura i tova)

Aquest tipus d’enquadernació és ideal per a catàlegs, tarifes, revistes i llibres amb llom, que hagin de ser utilitzades de forma intensiva. S’usa poliuretà com a adhesiu, més econòmic que el cosit al fil. Es pot enquadernar amb tapa dura o tova.

Enquadernació cosida (tapa dura i tova)

És la més utilitzada per la seva resistència, qualitat i flexibilitat. Ideal per a llibres d’alta qualitat que estan pensats per perdurar al pas del temps. Es pot enquadernar amb tapa dura o tova.

Enquadernació wire-o i espiral

L’enquadernació wire-o és un sistema pràctic, durador i elegant per quaderns, manuals tècnics, catàlegs comercials, mapes i calendaris. L’enquadernació amb espiral és un sistema senzill i funcional que permet una obertura del document de 360º i facilita el fotocopiat.

Pel que fa al disseny, és possible combinar acabats entre si per aconseguir un major impacte visual, tant en les pàgines interiors com a la portada: l’espectacular estampat digital, el vernís selectiu en 2D o 3D, la possibilitat d’aplicar encuny amb precisió Ultra HD o les tintes especials -rosa fluor i blanca-.

Enquadernació amb grapa

Ideal per publicacions que busquen flexibilitat per facilitar la seva lectura en qualsevol lloc. Si la publicació té més de 56 pàgines interiors s’ha d’utilitzar l’enquadernació de llom quadrat amb grapa.

Especificacions

Per l’enquadernació de llibres fresats amb cola PUR per tapa dura o tova, és molt important conèixer el nombre de pàgines que tindrà el llibre per determinar l’altura del llom, realitzar el disseny de la coberta i calcular el preu final.

En l’enquadernació amb wire-o i espiral, cal tenir en compte el costat pel qual es perforarà, deixant un marge entre 10 mm i 15 mm, per no esbiaixar cap text o imatge.

Observacions

L’enquadernació PUR permet combinar diversos tipus de papers -estucats, creatius, amb textura, fotogràfics- i materials -sintètics, metal·litzats o transparents- en una mateixa publicació.

Recomanem l’enquadernació PUR per a catàlegs corporatius, de producte, tarifes, així com per a publicacions periòdiques -revistes amb llom- i, en general, tots aquells llibres amb llom que vagin a ser utilitzats de manera intensiva.

L’enquadernació rústica cosida s’elabora amb fil cosint cada quadernet per separat. Finalitzat el procés, aquests s’ajunten, i tornen a cosir-se des de la coberta. Sense tallar s’encola el llom i s’enganxa a la coberta.

El teu pressupost en 2 hores