• La Brigade Victor Hussenot
  • Livre impression couverture La Brigade
  • Livre La Brigade
  • Impression RGB livre La Brigade
  • Livre illustre La Brigade
  • La Brigade Comic Victor Hussenot
  • Multichromie livre La Brigade
  • La Brigade book multicolor rgb printing

La Brigade, Victor Hussenot

Éditions La Joie de Lire

El mag Merlí, frustrat per la seva obsolescència, busca l’ajuda de Pierrot, un mag misteriós. Pierrot li proposa embarcar-se en una missió amb una brigada de superherois, però aviat les circumstàncies es tornen inesperades i un antagonista obscur entra en escena…

 

La Brigade, publicada per Éditions La Joie de Lire, és la nova proposta en format còmic de Victor Hussenot. 324 pàgines plenes d’il·lustracions que combinen línies fines i colors digitals amb textures escanejades per aconseguir un estil càlid i pictòric.

 

La publicació del llibre es va posposar un any perquè no es trobava una impremta amb els mitjans necessaris per assumir el repte; i és que els múltiples colors fluors de les vinyetes de l’autor presenten una gran complexitat en la impressió. Un projecte que només es pot materialitzar per mitjà de la tecnologia de la multicromia. Aquesta tècnica d’impressió simular perfils RGB sobre el paper. S’imprimeix a 7 tintes, ampliant l’espai de color CMYK de manera molt significativa i fent possible la reproducció d’aquests colors fluor tan vívids en un producte imprès.

 

Aquest projecte gràfic s’ha realitzat gràcies a la perfecta sinergia entre el trinomi d’empreses: Les Caméléons Paris per a la fotomecànica, Agpograf per a la impressió i l’enquadernació, i Nexe Impressions, a càrrec de la direcció tècnica.

Especificacions

Format

21 x 29,7 cm

 

Paper

Folre de la tapa: Efalin Fine Linen 108 High White 130 g

Interior (324 pàgines) i guardes: Munken Lynx 150 g d’Arctic Paper

 

Impressió

Folre de la tapa: Multicromia 7/0 + Vernís acrílic

Interior i guardes: Multicromia 7/7

 

Enquadernació

Tapa dura folrada en cartó de 3 mm amb capçades i llom rodó

 

Acabats

Cinta marca-pàgines

Categoria
Editorial
Tags
Capçades, Cintes de punt, Enquadernació tapa dura, Guardes, Multicolor - simulació RGB, Multicromia