Estampat digital

Beneficis

Aporta valor afegit als dissenys amb l’estampat digital disponible en sis colors.

L’efecte metal·litzat que proporciona el color or, plata, coure o bronze, té una connotació associada al luxe, l’elegància i la distinció. Aquest tipus de colors s’apliquen en elements de comunicació i packaging referent a joieria, articles artesans, antiguitats, articles de regal, articles de luxe, productes de bellesa, begudes de cert valor, galeries d’art, estudis de disseny, etc.

Així mateix, els colors metal·litzats com el vermell, verd o blau, són perfectes per aconseguir un efecte original i cridaner, molt útil per a desenvolupar una identitat de marca única, aconseguir un major impacte en targetes de visita, ressaltar logotips o imatges per enriquir informes anul·lis o certificats, crear cobertes atractives per a llibres, etc. Aquest acabat millora l’atractiu de qualsevol material promocional o publicitari.

ejemplo01
ejemplo02
ejemplo03
ejemplo04

Especificacions

El procés d’estampació directa es realitza en dues fases:

  • S’imprimeix el CMYK sobre el qual aplicarem l’estampat metal·litzat.
  • Es plastifica el suport en mat i s’aplica l’estampat sobre la zona seleccionada.

L’art final es lliura en format PDF amb una resolució mínima de 300 ppp i a mida real. El PDF ha de contenir, almenys, una pàgina amb el disseny gràfic, i una altra en què consti l’àrea seleccionada per aplicar l’estampat digital, al 100% de negre i nomenant aquesta capa com “Estampat” per identificar-la correctament.

especificaciones01
especificaciones02

Observacions

L’estampat digital pot aplicar-se en una infinitat de dissenys com packaging, targetes de visita, felicitacions, tríptics, catàlegs comercials o cobertes de llibres. Es tracta d’un acabat que eleva la presentació i incita a la interacció pel que és molt efectiu convertint qualsevol producte en una experiència per al consumidor.

El teu pressupost en 2 hores