Lignereux Publishers

Important Nothings

L’origen de l’atemporal col·lectiu d’art Lignereux, dedicat a la creació d’objectes rars, es remunta al 1781 a París i Londres. Després de dos segles d’inactivitat, l’any 2016 Lignereux reneix gràcies a Gonzague Mézin i al treball col·lectiu d’un equip dissenyadors, artistes i artesans.

 

“Which of all my important nothings shall I tell you first?” (Jane Austen, 1808)

 

La pregunta que la novel·lista anglesa va escriure en una carta a la seva germana inspira a Mézin per batejar el nou projecte: Important Nothings, una inquietant exposició no només visual sinó que també olfactiva. Amb ella, Mézin ens endinsa en el màgic univers de la mitologia grega a través del mite de les tres Moires, les responsables de teixir i desteixir el fil de la vida i, per tant, d’escriure el destí.

 

Sota la direcció de producció de Nexe Impressions i amb la cura habitual d’Agpograf pels treballs delicats i especials s’aconsegueix un volum que destaca tant pel contingut com pel continent, gràcies a uns acabats que respiren el caràcter insòlit de l’exposició. Es presenta amb una portada de cartó gris amb un relleu en sec. El llom deixa el cosit amb fil taronja al descobert gràcies a l’enquadernació rústega cosida amb fil vist. L’interior, vestit amb unes guardes taronges, exhibeix les fotografies dels objectes d’art, impreses amb la millor qualitat i fidelitat per il·lustrar l’obra amb tot detall.

Especificacions

Format

245 x 340 mm

 

Paper

Tapes plafó: Cartó gris d’1,5 mm 945 g

Folre plafons: Imitlin Flat Neve 125 g de Fedrigoni Paper

Guardes: Sirio Color Arancio 170 g de Fedrigoni Paper

Interior: Munken Lynx White 150 g d’Arctic Paper

 

Impressió

Folre plafons: a 2/0 – P-402 + Negre + Vernís acrílic 1/c

Interior: LED UV a 4/4 CMYK

 

Enquadernació

Rústega cosida amb fil vist

 

Acabats

Relleu sec a les tapes

Guardes contracolades a les tapes

Tallat al ras

Categoria
Catàleg
Tags
Enquadernació fil vist, Enquadernació rústica cosida, Guardes, LED UV, Relleu sec, Vernissos especials