Fabienne Verdier

Energy Lines

Nascuda a París el 1962, Fabienne Verdier és una pintora abstracta i contemporània que explora el dinamisme de les forces de la natura a través del seu coneixement de les tècniques i tradicions tant de l’art oriental com de l’occidental.

 

Amb la seva nova exposició Energy Lines, exhibida a la Christie’s Dubai i a la Custot Gallery Dubai, Verdier mostra a través de quinze obres, algunes de mida monumental, les onades de color de l’arc iris amb línies expressives que recorden a les formes que trobem a la natura.

 

He pintat aquestes series commemorant les línies que les muntanyes, els núvols, les dunes, el mar i les planes dibuixen en la distància. Aquestes línies, que semblen estàtiques, estan en constant moviment.” – Fabienne Verdier.

 

El projecte gràfic ha sigut realitzat sota la direcció en la producció i la feina d’impressió de Nexe Impressions. De forma coordinada, l’equip de les Caméléons Artisans de l’Image ha dut a terme un excel·lent procés fotomecànic i ha facilitat la simulació de perfils RGB, o l’ús de la tecnologia de la multicromia, tot aconseguint un resultat satisfactori amb una gran profunditat i una fidelitat extraordinària respecte les obres originals.

Especificacions

CARPETA

Format

17,5 x 24,5 cm

Paper 

Natural Evolution 320g

Impressió 

7+1 Multicolor

Acabats

UVI serigràfic

Enquadernació

Encuny i engomat

 

DESPLEGABLE

Paper

Natural Evolution 145 g

Impressió

1+1

 

FITXES

Format

17 x 24 cm

Paper 

Natural Evolution 320 g

Impressió 

7+1 Multicolor

Acabats

Tres de les fitxes, plegades en format díptic

Categoria
Llibres d'artista
Tags
Multicolor - simulació RGB, Multicromia, UV serigràfic