• Pat Andrea Strouk Gallery
  • Singer Binding Strouk Gallery
  • Paintings Pat Andrea Strouk
  • Book Strouk Pat Andrea
  • Illustration Pat Andrea Strouk
  • Printing Strouk Gallery

Strouk Gallery

Crosswalk. Pat Andrea

L’artista neerlandès Pat Andrea presenta a la Strouk Art Gallery de París l’exposició “Crosswalk”, on a més de mostrar les seves obres convida a dos artistes, Szymon Pasieka i Nazanin Pouyandeh, amb qui comparteix les seves obsessions artístiques: el sexe, la violència i la mort.

 

Pat Andrea, figura única en la història dels avantguardistes, s’endinsa en la pintura sense preocupar-se per les convencions històriques, ni de ruptura o progrés. La seva obra explora l’autenticitat pictòrica, centrant els seus temes en la intimitat: la seva “guerra dels sexes”, l’amor i la tragèdia. A través d’un realisme subjectiu troba la bellesa en el trivial, fusionant records personals amb mites universals, navegant entre el real i l’irreal, i creant escenaris on la vida humana es reinicia perpètuament.

 

Strouk Editions encarrega a l’oficina tècnica de Nexe la impressió del catàleg de l’exposició. Un catàleg que mostra les pintures de l’exposició sobre el paper, amb una extraordinària fidelitat a l’obra original.

 

Un factor important a l’hora d’assolir aquesta fidelitat és l’elecció del paper Stucco Old Mill de Fedrigoni Papers. El tractament especial “Stucco” ofereix el resultat d’impressió nítid i brillant d’un paper estucat, tot conservant l’atractiu dels papers òfset. El llibre s’enquaderna amb un cosit Singer amb fil blau i s’acaba amb els cantoners roms.

Especificacions

Format

24 x 32 cm

 

Paper

Coberta: Stucco Old Mill 210 g de Fedrigoni Paper

Interior 40 pàgines: Stucco Old Mill 150 g de Fedrigoni Paper

 

Impressió

4+4

 

Enquadernació

Cosit Singer

 

Acabats

Cantoners roms

Categoria
Catàleg, Llibres d'artista
Tags
Enquadernació cosit Singer