Apartamento Publishing

La Fábrica, Ricardo Bofill

La Fábrica, una de les creacions més icòniques del reconegut arquitecte català Ricardo Bofill, és una antiga fàbrica de ciment a les afores de Barcelona que es va convertir en el centre de la seva vida i de la seva pràctica arquitectònica des de 1973.

 

Bofill va transformar aquest espai en un món propi, recuperant les formes de formigó ocultes sota capes de pols i fum. El fruit n’és un equilibri perfecte entre l’escala monumental i una sensibilitat humana delicada.

 

Aquesta nova edició del llibre original de 2018 presenta imatges exclusives de l’arxiu de RBTA i fotografies capturades per Nacho Alegre al llarg d’una dècada de visites a La Fàbrica. Tot aquest material fotogràfic acompanyat d’una introducció de Pablo Bofill i una entrevista a l’aqrquitecte a càrrec d’Arquitectura-G i Guillermo López, fan del llibre un retrat de l’obra més preuada de Ricardo Bofill i del seu llegat.

 

La publicació, enquadernada en tapa dura cosida i folrada amb el paper Imitlin Fiandra Bordeaux de Fedrigoni Papers, compta amb una estampació tant a la coberta com al llom i a la contracoberta. S’ha treballat també un relleu on s’ha inserit la làmina adhesiva. Per a les guardes, s’ha emprat el paper Sirio Color Vermiglione de Fedrigoni i l’interior està imprès en quadricromia sobre els papers Munken Pure d’Arctic Paper i Creator Star.

Especificacions

Format

240 x 285 mm

 

Paper

Interior: 124 pàgines Munken Pure 150 g + 24 pàgines Creator Star 140 g

Guardes: Sirio color Vermiliogne 140 g

Folre coberta: Imitlin Fiandra Bordeaux 125 g

Làmina adhesiva coberta: Cartolina semimate de 250 g

 

Impressió

Interior: 4+4

Guardes: 1+0

Folre: sense impressió

Làmina adhesiva: 4+0 + laminat antiscuff a 1 cara

 

Enquadernació

Tapa dura cosida de 2,5 mm amb capçades i llom pla

 

Acabats

Stamping COLORIT KURZ 914 a la tapa, el llom i la contracoberta

Relleu requadre 200 x 200 mm

Inserció de làmina adhesiva

Categoria
Editorial
Tags
Capçades, Enquadernació tapa dura folrada amb tela, Estampació, Guardes, Relleu sec