Gréaudstudios Editions

Loris Gréaud, The Unplayed Notes & The Underground Sculpture Park

Loris Gréaud és un artista conceptual, a més de cineasta i arquitecte. La seva obra, que inclou instal·lacions, pel·lícules i creacions arquitectòniques, ha estat exposada a museus i galeries de tot el món.

 

El llibre ‘Loris Gréaud, The Unplayed Notes & Underground Sculpture Park’ recull una sèrie de projectes de l’artista francès que convida el lector a viatjar a través d’històries fantàstiques on trobar-se en un camp experimental de diversos mitjans que intenten donar forma a la temperatura, les ones de llum o el temps.

 

Aquesta publicació editorial, publicada per Hatje Cantz Verlag, ha significat un repte a causa de la seva complexitat i combinació d’elements. El llibre, que queda guardat a l’interior d’un estoig estampat en negre brillant, inclou quatre blocs diferents combinant papers estucats i òfsets. Per a cada bloc s’han emprat diverses tintes Pantone alhora que en algunes pàgines s’han utilitzat la quadricromia. El projecte ha estat enquadernat en tapa dura folrada amb tela negra i estampació brillant del text i s’han tintat els cantoners amb anilina negra per donar uniformitat al llibre.

Especificacions

Format
17 x 24 cm.

 

Papers
Interior
Primer bloc: Arena Natural Rough de 100 g. (Fedrigoni Papers) imprès a 2 + 2 amb tintes Pantone
Segon bloc: Magno Satin de 150 g. (Sappi Global) imprès a 4 + 4
Tercer bloc: Òfset blanc de 50 g. imprès a 3 + 3 amb tintes Pantone
Quart bloc: Arena Natural Rough de 100 g. (Fedrigoni Papers) imprès a 2 + 2 amb tintes Pantone

 

Guardes
Pop’Set Negre de 170 g. (Arjowiggins Creative Papers)

 

Enquadernació
Tapa dura amb cartró de 3,5 mm folrat amb tela negra

 

Acabats
Cantoners tintats amb anilina negra
Estampació negra brillant a la coberta i l’estoig

Categoria
Editorial