• Ensenya'm la llengua Editorial Gavarres
  • Solapes Ensenya'm la llengua Editorial Gavarres
  • Impressió Ensenya'm la llengua Editorial Gavarres
  • Llibre Editorial Gavarres
  • Llibre Ensenya'm la llengua Editorial Gavarres
  • Impremta Editorial Gavarres

Ensenya’m la llengua

Editorial Gavarres

Des dels seus orígens el 2002, l’Editorial Gavarres demostra un gran compromís amb el territori, essent puntera en la recuperació de la memòria oral i el patrimoni a partir d’un periodisme de proximitat. La tasca de l’editorial en aquest àmbit és tan important que ha merescut el Premi Nacional de Comunicació de Proximitat d’enguany. Seguint amb la fórmula, Grup Gavarres publica Ensenya’m la llengua, un nou exercici de recuperació de la memòria història de les paraules del món de la salut, mèdic i remeier.

 

Escrit per Antoni Beltran, il·lustrat per Josep M. Pous-Culí i amb un pròleg de Màrius Serra, aquest llibre vol ser una eina per recuperar un vocabulari popular i col·loquial que fins fa pocs anys era viu, explícit i completament natural; un llenguatge farcit de fogots, tropells i cobriments.

 

El lèxic del català referit a la salut i a les malalties està pioc i té unes quantes xacres derivades de l’estandardització de la llengua i de la influència del castellà. Els tirons i els desgarros guanyen presència a les consultes en detriment de les estrebades i carns esqueixades, i els chichons i sarpullits de mica en mica passen davant dels nyanyos i les granissades.

Especificacions

Format

14,8 x 23 cm

 

Paper

Interior 424 pàgines: Offset editorial os 90 g

Coberta: Arena Natural Rough 300 g

 

Impressió

4+4

 

Enquadernació

Rústica cosida amb solapes de 8 cm

Categoria
Editorial
Tags
Enquadernació rústica cosida, Solapes