Maison Mīm

I came for cous cous #2

I Came For Couscous és una revista independent de publicació bianual en format bilingüe (anglès i francès), publicada per Maison Mīm, que explora el món a partir de la creativitat i la llibertat.

 

Dividida en 5 actes, en cada edició, la publicació dona veu a les ments més creatives del món àrab. La revista és, al mateix temps, una aventura humana, un estat d’ànim, que aclama la curiositat, l’obertura, el mestissatge i l’intercanvi, fent-se ressò de la diversitat.

 

La publicació no segueix només un objectiu informatiu, sinó que també s’involucra en accions socials i solidàries a partir del periodisme, l’art i la cultura com a eines d’educació, desenvolupament i integració social.

 

Per a la impressió, duta a terme amb la tecnologia LED UV, s’han utilitzat els papers Arena White Smooth, Symbol Tatami i Siro Color Flamingo de Fedrigoni Papers i l’enquadernació s’ha realitzat en rústica cosida amb inserció de pàgines desiguals. A més, la revista compta amb una serigrafia UVI en relleu a la coberta i un baix relleu sec al llom.

Especificacions

Format
21 x 27,5 cm.

 

Paper
Coberta
Arena White Smooth de 250 g. (Fedrigoni Papers) imprès amb tecnologia LED UV a 4 + 4

 

Interior
Arena White Smooth de 120 g. (Fedrigoni Papers) imprès amb tecnologia LED UV a 4 + 4
Symbol Tatami de 135 g. (Fedrigoni Papers)
Sirio Color Flamingo de 80 g. (Fedrigoni Papers) imprès a 1 + 1

 

Enquadernació
Rústica cosida amb inserció de pàgines desiguals

 

Acabats
Serigrafia UVI en relleu a la coberta
Baix relleu sec al llom

Categoria
Revista
Tags
Baix relleu sec, Enquadernació rústica cosida, Serigrafia UV 3D