Institute Art Gender Nature, FHNW Academy of Art and Design i Hatje Cantz Verlag

Like This. Natural Intelligence As Seen By Art. Chus Martínez

La publicació Like This. Natural Intelligence As Seen by Art reuneix deu projectes d’artistes de renom internacionals presentats entre 2016 i 2021 a der TANK, l’espai d’exposicions de l’Academia d’Art i Disseny de la FHNW de Basilea. Una sèrie d’encàrrecs que comparteixen l’interès per explorar totes les dimensions possibles de la nostra relació amb la natura.

 

Tots els treballs comparteixen un amic en comú, el Projecte [N.A!] Nature Addicts, una fundació d’art contemporani creada per Bertrand Jacoberger, que aposta per l’art com a eina per conscienciar la societat actual i explorar com podria ser el món de demà.

 

Publicat conjuntament per l’Institute Art Gender Nature, la FHNW Academy of Art and Design, la col·laboració de Hatje Cantz Verlag i el suport del Projecte [N.A!], el llibre compta amb una estampació a la coberta, contracoberta i llom sobre el paper ColorPlan Forest de G . F Smith. Altrament, en el seu interior s’ha fet ús del paper Munken Print White d’Arctic Paper, imprès amb la tecnologia LED UV. Pel relligat, s’ha optat per una enquadernació rústica cosida amb solapes, permetent una gran obertura.

Especificacions

Disseny
Ana Domínguez Studio (Ana Domínguez, Lara Coromina i Ana Habash)

 

Format
21 x 26 cm

 

Impressió
Tecnologia LED UV

 

Papers
Coberta
ColorPlan Forest de 270 g. amb estampació Colorit de KURZ Graphics


Interior
Munken Print White 2.0 de 90g. (Arctic Paper) imprès a 4 + 4 en 160 pàgines i a 1 + 1 en 48 pàgines

 

Enquadernació
Rústica cosida amb solapes

 

Acabats
Estampació

Categoria
Editorial
Tags
Enquadernació rústica cosida, Estampació, LED UV, Solapes