Apartamento Publishing

Living Rooms Collection – Dominique Nabokov

La col·lecció Living Rooms, que inclou les ciutats de Nova York, París i Berlín, és la primera entrega de les d’obres de fotografia d’interiors de Dominique Nabokov, reeditada per Apartamento Publishing més de dues dècades després de la seva publicació. La col·lecció ofereix un estudi franc i íntim dels espais interiors d’algunes de les figures culturals més reconegudes d’aquestes ciutats com Susan Sontag, Yves Saint Laurent, Gérard Depardieu o Louise Bourgeois.

 

Dominique Nabokov és una fotògrafa que divideix el seu temps entre els Estats Units i França. Després de treballar com a ajudant de fotògraf a Patrick Demarchelier, el 1980 va començar la seva aventura en solitari i es va centrar en la fotografia de retrat i el reportatge fotogràfic. El seu treball ha aparegut en diverses publicacions com: New Yorker, Vogue, Vanity Fair, Le Monde i Le Nouvel Observateur.

 

Els llibres, impresos amb tecnologia LED UV, destaquen per les seves cobertes en tapa dura folrades amb el paper Imitlin de Fedrigoni Papers de diferents colors juntament amb una estampació en negre i un baix relleu sec amb inserció d’un adhesiu imprès.

Especificacions

Format interior
24 x 28,5 cm

 

Papers
Coberta

Paris Living Rooms: Imitlin Cielo de 125 g. (Fedrigoni Papers)
Berlin Living Rooms: Imitlin Arancio de 125 g. (Fedrigoni Papers)
New York Living Rooms: Imitlin Ochre de 125 g. (Fedrigoni Papers)

 

Interior
Magno Volum de 135 g. (Sappi Global) imprès a 4 + 4

 

Guardes
Sirio Color Vino de 140 g. (Sappi Global)

 

Enquadernació
Tapa dura amb cartó de 2,5 mil·límetres folrada

 

Acabats
Baix relleu amb inserció d’adhesiu
Estampació en negre
Adhesiu imprès a 4 + 4

Categoria
Editorial
Tags
Estampació, LED UV, Relleu sec