Apartamento Publishing

The Slowdown. At a Distance: 100 visionaries at home in a pandemic

The Slowdown és una empresa de mitjans que sorgeix a Nova York coincidint amb l’inici de la pandèmia. L’objectiu d’aquesta es focalitza donar sentit a un món addicte a la velocitat, defensant un punt de vista més reflexiu i considerat del moment.

 

Amb el pas de les setmanes es va anar produint una desacceleració que cap dels dos fundadors, Spencer Bailey i Andrew Zuckerman, haurien pogut imaginar mai. Mogut per la curiositat de saber que pensaven algunes ments,  van decidir iniciar un podcast a distància amb converses centrades en diverses preocupacions.

 

Un temps després aquelles converses s’organitzen en un llibre publicat per Apartamento Publishing. ‘The Slowdown – At a Distance – 100 visionaries at home in a pandemic’ recull una selecció de la saviesa compartida pels convidats del podscast, al mateix temps que explora els canvis que podrien esdevenir-se en el futur.

 

Llibre enquadernat amb tapa flexibook íntegra folrada amb tela, cantoners tintats amb anilina rosa i paper d’embolcall de seda blanc amb adhesiu circular imprès amb dues tintes Pantone.

 

Per la coberta s’ha utilitzat la tela Africa de 130 g impresa en Pantone Rosa i compta amb un estampat Kurz Black Mat gravat amb llautó i inserció d’una etiqueta adhesiva impresa amb tinta Pantone Taronja, vernís acrílic mat i estampació amb Kurz Black Mat.

 

Interior imprès amb dos papers diferents: el paper Arena Ivory Smooth de 90 g. (Fedrigoni Papers) imprès amb Pantone 211 U i negre i, el paper Creator Star de 135 g. (Lecta) imprès amb Pantone Black.

Especificacions

Format
18,5 x 24,5 cm

 

Paper

Coberta
Tela Africa de 130 g. impresa en Pantone Rosa i compta amb un estampat Kurz Black Mat

 

Interior
Arena Ivory Smooth de 90 g. (Fedrigoni Papers) imprès amb Pantone 211 U i negre
Creator Star de 135 g. (Lecta) imprès amb Pantone Black

 

Guardes
Arena Natural Smooth de 140 g. (Fedrigoni Papers) impreses amb Pantone 151 U

 

Enquadernació
Tapa flexibook íntegra folrada amb tela

 

Acabats
Vernís acrílic mat
Estampació Kurz Black Mat a la coberta i a l’adhesiu
Cantoners tintats amb anilina rosa
Paper d’embolcall de seda blanca

Categoria
Editorial
Tags
Cantoners pintats, Enquadernació flexibook, Estampació, Impressió PANTONE