• Symbiosium CWBP Aurelien Farina
  • Sirio Black Fedrigoni Symbiosium CWBP Aurelien Farina
  • Silver ink Symbiosium CWBP Aurelien Farina
  • Printing Symbiosium CWBP Aurelien Farina
  • Exhibition book Symbiosium CWBP Aurelien Farina
  • Artworks Symbiosium CWBP Aurelien Farina

Symbiosium

Centre Wallonie Bruxelles / Paris

El Centre Wallonie Bruxelles/Paris és un punt de referència per a l’ecosistema artístic contemporani belga i parisenc. Amb una programació innovadora i interdisciplinària, el Centre busca difondre i realçar les obres d’artistes emergents i consolidats de la Federació Valònia-Brussel·les.

 

El 2023 la Fundació Fiminco acull el Centre Wallonie Bruxelles/Paris per a presentar el projecte Symbiosium. Aquesta exposició col·lectiva se centra en la simbiosi, les interaccions entre organismes i l’aparició de nous relats sobre el nostre temps. Amb un programa complementari de performances, conferències, projeccions de films, tallers i visites guiades, l’exposició es concep com un territori viu i experimental. La finalitat del projecte és fomentar una visió del món com un lloc de creació col·lectiva entre totes les comunitats d’éssers vius.

 

Nexe Impressions col·labora amb la producció i impressió del catàleg de l’exposició, dissenyat per Aurélien Farina (Paper! Tiger! Studio). La característica visual principal del llibre és la seva dualitat llum-ombra que divideix el volum en dues meitats. Les dues parts s’imprimeixen sobre els papers Sirio Black i Creator Star de Fedrigoni Paper, respectivament. El primer suport, mate i negre, contrasta amb el segon suport, estucat i lluminós. La coberta i la primera meitat de l’interior s’imprimeixen a una tinta plata, oferint un efecte brillant metal·litzat en els textos. La meitat lluminosa del catàleg s’ha imprès a quatre tintes. En aquesta part es presenta el material fotogràfic del recull de les obres de l’exposició, unes fotografies que s’han treballat amb precisió per assolir la màxima fidelitat respecte de l’original.

Especificacions

Format

22 x 32 cm

 

Paper

Coberta: Sirio Black 290 g de Fedrigoni Paper

Interior 128 pàgines: Sirio Black 115 g i Creator Star 135 g de Fedrigoni Paper

 

Impressió

Coberta: 1+1

Interior: 4+4 sobre el Creator Star i 1+1 en plata sobre el Sirio Black

 

Enquadernació

Rústega cosida

Categoria
Catàleg
Tags
Enquadernació rústica cosida