Apartamento Publishing

The House of Xavier Corberó

Les escultures de Xavier Corberó en pedra tallada, marbre i bronze d’estil abstracte el van situar com un dels artistes espanyols més reconeguts del segle XX.

 

Les seves obres es poden contemplar a tot el món. El MoMA de Nova York, l’Stedlijk Museum d’Amsterdam o el Victoria and Albert Museum de Londres són alguns dels museus que acullen les seves creacions, però segurament la seva obra d’art més reconeguda es troba als afores de la ciutat de Barcelona. Una construcció impossible formada per diferents edificis, amb habitacions laberíntiques i uns arcs situats a diferents nivells que Corberó va convertir en la seva residència.

 

The House of Xavier Corberó, editat per la seva filla Ana i publicat per Apartamento Publishing, mostra des de l’interior la meravella arquitectònica de l’artista a partir de la fotografia de Daniel Riera. El llibre inclou també un seguit de textos d’amics de l’artista com Ricardo Bofill, Josep Acebillo així com l’entrevista que li va realitzar el cineasta Albert Moya.

 

Una publicació enquadernada en tapa dura folrada amb tela Imitlin de Fedrigoni Papers impresa amb tinta plata. A la coberta, el llibre compta amb un relleu sec amb impressió negre a l’interior i estampació Kurz negre tant a la coberta com al llom i la contracoberta. Per a les guardes s’ha utilitzat el paper Sirio Color i l’interior del llibre imprès en quadricromia i vernís sobre el paper Arena Ivory Smooth.

Especificacions

Format
24 x 28,5 cm.

 

Paper
Coberta
Imitlin de 125 g. (Fedrigoni Papers) imprès amb tecnologia LED UV amb plata i negre

 

Guardes
Sirio Color de 140 g. (Fedrigoni Papers) imprès amb negre sobre blau

 

Interior
Arena Ivory Smooth de 140 g. (Fedrigoni Papers) imprès a 4 + 4 i vernís

 

Enquadernació
Tapa dura cosida forrada amb cartó de 2,5 mil·límetres i capçades negres

 

Acabats
Estampació negre (Kurz) a la coberta, llom i contracoberta
Relleu sec amb impressió en negre a l’interior

Categoria
Editorial
Tags
Enquadernació tapa dura folrada amb tela, Estampació, Relleu sec